Стадіон у Харкові може стати польовим шпиталем

Стадіон у Харкові може стати польовим шпиталем
Легендарний стадіон перетвориться на медичний заклад
Фото - ОСК «Металіст»

Харківський Олексій Кучер планує включити спортивні споруди міста у боротьбу с коронавірусом

Голова Харківської ОДА в ефірі місцевого телеканала АТН повідомив, що ОСК «Металіст» за необхідності можуть перетворити в госпіталь для хворих коронавірусом.

«Ми зараз розглядаємо можливість розгорнути такий госпіталь на нашому «Металісті». Вже ми групою фахівців, в тому числі і лікарів, інспектували стадіон і найближчим часом визначимося, чи зможемо ми в тих боксах, які там є (там можна розмістити велику кількість людей), зробити такий госпіталь.

І на базі «Металіст» у селищі Високому ми теж маємо можливість розмістити велику кількість людей. Ми визначаємося, чи будуть це місця для обсервації або ж госпіталь. 

Але на стадіоні «Металіст» на 100% отримали підтвердження від лікарів, що там можна швидко розгорнути госпіталь», - заявив Кучер.

Стадіон «Металіст» і база у Високому знаходяться у володінні держави. Ця арена тимчасово домашня для донецького «Шахтаря» і постійно домашня для «Металіста-1925». Ця арена була господарем матчів Євро-2012 та домашньою для збірної Нідерландів.

Станом на 8 квітня в Україні було зареєстровано 1 462 підтверджених випадків зараження COVID-19 і 45 смертельних випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: