Снігур зупиняється в півфіналі юніорського Australian Open

Снігур зупиняється в півфіналі юніорського Australian Open
Дарія Снігур

Дарія Снігур завершила свій виступ на турнірі в Мельбурні

У стартовому сеті українській тенісистці вдалося відіграти три брейк-поїнти суперниці до шостого гейму, а в сьомому вже українка не змогла реалізувати перевагу, також маючи три брейк-поїнти. Потім датчанка зробила перший брейк за сет і вийшла вперед 5:3, Снігур скоротила рахунок, але в наступному геймі не змогла утримати свою подачу.

Таусон повела 3:0 з брейком у другому сеті, потім тенісистки впевнено виграли по одному своєму гейму, але Клара знову взяла подачу Снігур та після цього, відігравши чотири брейк-поїнти, завершила зустріч з першого матчбола.

На шляху до півфіналу Дарія обіграла двох сіяних тенісисток: француженку Людмилу Беншейх (№17) у другому колі і Мананчаю Савангкав (№5) з Таїланду в чвертьфіналі. Завдяки виходу в півфінал в Мельбурні наступного тижня 16-річна киянка забезпечила собі дебют в Топ-30 юніорського рейтингу.

Снігур вперше зіграла в півфіналі «Мейджора» серед гравців до 18 років. Раніше кращим її результатом на подібних змаганнях було друге коло на US Open в минулому році.

Australian Open Junior Championships

Півфінал

Дарія Снігур (Україна) - Клара Таусон (Данія, 1) 4:6, 1:6

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: