Скандальний бос ФК «Зоря» поглузував з сільських клубів - ті його відправили на картоплю

Скандальний бос ФК «Зоря» поглузував з сільських клубів - ті його відправили на картоплю
Сергій Рафаїлов почав нову війну
Фото - ФК «Зоря»

В українському футболі відбувся ефектний обмін заявами

Першим почав Сергій Рафаїлов. В інтерв’ю сайту Футбол.юа вже колишний управлінець луганської «Зорі» пожартвував з сонму сільських команд, що нині на гроші агробаронів почали перетворюватись на силу в українському футболі.

Зокрема Рафаїлов порівняв ФК «Інгулець» з колгоспним клубом, а ще зазначив, що у команди нема ні власного поля, ні вболівальників.

Згаданий скандалістом «Інгулець» дуже на такі слова образився й за добу відповів на сторінках власного офіційного сайту.

«Колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов знову згадав «незлим тихим словом» наш «Інгулець» і його вболівальників. Йому чомусь й досі не дають спокою успіхи футбольного клубу з Петрового, який рік тому у півфіналі Кубка України здолав його «луганчан».

screenshot_2020-04-19_at_20.22.44screenshot_2020-04-19_at_20.22.44

На всі ці закиди на нашу адресу хочемо порадити Сергію Васильовичу краще зайнятися саджанням картоплі, розведенням бджіл, малюванням, переглядом серіалів та іншими цікавими речами, якими займаються люди пенсійного віку.

Радимо не критикувати «Інгулець», а сісти за написання мемуарів. У якості назви можна обрати, наприклад, «Маячню божевільного» або «Короткий шлях до психічних розладів». Дуже добре, що людина, яку за крадіжки і скандали вигнали з «Зорі», більше не приймає ніяких рішень в українському футболі», - знущально відповіли городянину Рафаїлови селяни з пгт Петрове


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: