«Реал» готує трансфер головної зірки Чемпіонату світу

«Реал» готує трансфер головної зірки Чемпіонату світу
Мбаппе міг опинитися в «Реалі» влітку 2022 року
фото з відкритих джерел

Контракт між Мбаппе та «Парі Сен-Жермен», укладений до 2025 року на суму €630 млн, не лякає власника «вершкових» Флорентіно Переса

Мадридський «Реал» намагатиметься здійснити трансфер французького нападника «Парі Сен-Жермен» Кіліана Мбаппе влітку 2023 року, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Зазначається, що контракт між 24-річним форвардом і клубом, укладений до 2025 року на суму €630 млн, не лякає власника «вершкових» Флорентіно Переса. Він готовий платити аналогічні гроші Мбаппе. «Реал» запропонує «Парі Сен-Жермен» за трансфер €150 млн, а самому нападнику – різні бонуси та комісійні при підписанні угоди.

Нагадаємо, Мбаппе міг опинитися в «Реалі» влітку 2022 року, але в результаті ухвалив рішення залишитися у французькому чемпіонаті, уклавши новий контракт із «Парі Сен-Жермен».

Цього сезону форвард провів 20 матчів за паризький клуб у всіх турнірах, забивши 19 голів і віддавши п'ять гольових передач. На Чемпіонаті світу-2022 Мбаппе став найкращим бомбардиром турніру (вісім голів), здобувши зі збірною Франції срібні медалі.

Раніше з'явилось щемливе відео, як президент Франції підтримав Кіліана Мбаппе після поразки у фіналі.

Читайте також: Президент «Парі Сен Жермен» запросив Ліонеля Мессі на розмову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: