Повний відеоконтроль: тренер збірної зі стрибків у воду розповіла про особливості карантинної підготовки

Повний відеоконтроль: тренер збірної зі стрибків у воду розповіла про особливості карантинної підготовки
Тамара Токмачова готує новий план підготовки
Федерація зі стрибків у воду України

Тамара Токмачова сподівається, що цього року наші спортсмени ще виступлять

Головний тренер збірної України зі стрибків у воду Тамара Токмачова розповіла, як змінилися плани підготовки команди після переносу Олімпіади в Токіо.

«Плани підготовки усієї збірної будемо переглядати лише після того, як офіційно буде прийнятий міжнародний календар, щоб розуміти до чого готуватись, – каже пані Токмачова. – Олімпійські ігри перенесли на 2021 рік, але ще існують ліцензійний Кубок світу, також у серпні-вересні має відбутися чемпіонат Європи. Відштовхуючись від цих даних – строків і місця проведення, всі індивідуальні плани підготовки будуть однозначно змінені. Це 100%».

За словами Тамари Володимирівни, на час карантину всі спортсмени отримали онлайн-завдання, вдома виконують свої індивідуальні тренування зі спеціалізованої, загально-фізичної, стійкової підготовки й хореографії та надсилають свої відеозвіти.

Зауважимо, що наразі наші стрибуни у воду мають чотири ліцензії в індивідуальних видах програми Олімпіади в Токіо. Це стрибки з триметрового трампліну та 10-метрової вишки у хлопців та дівчат.

Нагадаємо, що президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах і прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе на основі інформації, наданої ВООЗ щодо всесвітньої пандемії COVID-19, прийшли до висновку, що Ігри XXXII Олімпіади в Токіо повинні бути перенесені на дату після 2020 року, але не пізніше літа 2021 року задля збереження здоров’я спортсменів, всіх учасників Олімпійських ігор та міжнародної спільноти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: