«Повернемо Львів Польщі»? В українському волейболі назріває гучна сенсація

«Повернемо Львів Польщі»? В українському волейболі назріває гучна сенсація
«Кажани» хочуть спробувати себе у Польщі
Фото - Федерація волейболу України

Досі в польському чемпіонаті закордонні клуби не виступали

Польські ЗМІ повідомляють, що львівський клуб «Барком-Кажани» і німецька команда «Берлін» звернулися до керівництва Плюсліги з запитом про участь в місцевому чемпіонаті в сезоні-2020/2021.

Заявки будуть розглянуті радою чемпіонату.

Відзначимо, що в історії польської Плюсліги закордонна команда ніколи не брала участі в змаганнях. Хоча запити з-за кордону надходили і раніше, в основному це були чеські та словацькі клуби.

«Можу підтвердити, що клуби з Берліна і Львова прислали свої заявки. Для нас це велика честь», – підтвердив в інтерв'ю сайту Przeglad Sportowy Каміль Складовскі, директор департаменту зв'язку польської волейбольної ліги.

Відповідаючи на питання про можливість допуску нових клубів до турніру, він додає: «Через спалах коронавірусу важко уявити розширення ліги і включення команд з-за меж Польщі. Але ніколи не говори ніколи».

«Я за те, щоб «Кажани» грали в Плюслізі. Давайте дамо їм шанс, – каже в інтерв'ю сайту Przeglad Sportowy Ян Сух, екс-тренер львівської команди сезону-2015/2016. – Навіть у той час, коли я був тренером львів’ян, люди говорили про ідею приєднання команди до чемпіонату Польщі. В Україні ця команда не має собі рівних, тому вони хотіли б спробувати свої сили в нашій країні. У них дійсно сильна команда, прекрасний зал, який може вмістити понад 2000 глядачів і дуже добре організований клуб. Вони перемагали «Ресовію». Давайте повернемо Львів до Польщі хоча б в волейболом».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: