Після матчу Франція - Бельгія у Парижі та Брюсселі відбулися заворушення

Після матчу Франція - Бельгія у Парижі та Брюсселі відбулися заворушення
Фото Getty Images

Бельгійські вболівальники влаштували масову бійку

Бельгійські вболівальники влаштували масову бійку, яка переросла у зіткнення з поліцією, напередодні ввечері у Брюсселі після програшу Франції у півфіналі Чемпіонату світу з футболу.

Як повідомляє телеканал RTBF, в результаті заворушень жінка-поліцейський отримала легке поранення, вона госпіталізована.

Святкування перемоги французів у Парижі також закінчилося заворушеннями, поліція змушена була застосувати сльозогінний газ.

Інцидент у Бельгії стався у комуні Жет на північному заході Брюсселя, де на площі Міруар знаходиться великий екран для перегляду матчів.

Після програшу «червоних дияволів» обурені уболівальники почали перевертати столи в кафе і влаштували масову бійку, передає ТАСС.

Коли на місце прибула група поліцейського спецназу, фанати закидали правоохоронців камінням.

Порядок був відновлений приблизно протягом години. Кілька людей затримано. Число уболівальників, які брали участь у заворушеннях, не повідомляється.

Як святкували перемогу французькі вболівальники:

Святкування перемоги Франції теж вилилося у безлади. Народні гуляння тривали в центрі Парижа до глибокої ночі і закінчилися зіткненнями між розпаленими уболівальниками та правоохоронцями.

Для розгону натовпу з головної вулиці міста – Єлисейських полів – був застосований сльозогінний газ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: