Перша ракетка світу проведе благодійну гру для допомоги українцям

Перша ракетка світу проведе благодійну гру для допомоги українцям
На гру також запросили Сергія Стаховського та Андрія Шевченка
фото: igaswiatek.pl

Обидва матчі судитиме Еліна Світоліна

Польська тенісистка Іга Свьонтек проведе серію благодійних ігор для підтримки українців, які постраждали внаслідок війни в Україні. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Разом з тенісистами Еліною Світоліною, Сергієм Стаховським, Агнешкою Радванською та Мартином Павелським ми зустрінемося в Кракові 23 липня для спеціальної події. Ми проведемо виставковий матч змішаного розряду. Крім того, ми з Агнешкою зіграємо один набір синглів. Обидва матчі судитиме Еліна Світоліна. Також буде спеціальний гість, який представляє Україну – колишній футболіст Андрій Шевченко», – йдеться у повідомленні.

Загальні кошти від заходу будуть передані на підтримку дітей та підлітків, які постраждали від війни в Україні. Продаж першого пулу з 10 тисяч квитків на подію стартує вже завтра – у четвер о 18:00 (GMT+2).

«Я сподіваюся, що ми зможемо побачити один одного у великій кількості на TAURON Arena Krakow та перед телевізором, щоб показати силу спорту, коли він об’єднує нас у допомозі та приносить нам хоча б трохи радості», – написала Іга Свьонтек.

Захід відбудеться за підтримки United 24, фонду Еліни Світоліної та UNICEF Poland.

Також білоруський спортсмен виставить на аукціон свою медаль, щоб допомогти ЗСУ.

Раніше відомий боксер написав зворушливий пост про Віталія Кличка та українців.

Світові боксери не вперше звертаються зі словами підтримки до українців. Раніше легенда світового боксу американець Майк Тайсон висловив підтримку українському народу.

Раніше боксер поділився своєю думкою щодо масштабної військової агресії Росії проти України, а також оцінив активну участь братів Кличків в обороні нашої країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: