Олімпійська збірна України евакуюється з Сардинії

Олімпійська збірна України евакуюється з Сардинії
Юрій Чебан та всі-всі-всі повертаються на Батьківщину
ukraine-canoe.org

Коли ви читаєте цю новину - українські веслувальники вже повернулись додому, тобто на 14-денний карантин

«У зв’язку з тим, що Олімпійські ігри-2020 перенесено на 2021-й рік, збір національної збірної України з веслування, який відбувався на італійській Сардинії з 9 березня, був негайно завершений. За планом він мав тривати до 28 березня. Вже сьогодні команда приземлиться в Києві», - говориться в сухому повідомленні прес-служби Федерації каное України.

Але фраза «негайно завершений» - звісно, лукавство, адже кваліфікацію на Олімпіаду скасували ще 19 березня. Напередодні цієї події головний тренер збірної Юрій Чебан з зайвою бравадою заперечував небезпеку коронавірусу SARS-CoV-2, хоч і знаходився в епіцентрі пандемії інфекції.

Нині ж його риторика змінилась: «Ми змушені перервати нашу підготовку в Італії і повернутися додому. Кожен із спортсменів продовжить підготовку на місцях за індивідуальним планом після 14-денної самоізоляції. Жодних заходів з веслування, а також НТЗ, під час дії карантину не буде».

Втім, заборони на смаження шашликів у його словах вочевидь нема, тож веслувальники зможуть продовжити практику, яку започаткували на Сардинії, на Батьківщині.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: