Одразу п‘ятеро українців одночасно зіграли в футбол попри коронавірус

Одразу п‘ятеро українців одночасно зіграли в футбол попри коронавірус
Ніякого карантину у Бобруйську

Але не поспішайте телефонувати до поліції - це було у Білорусі

Доки весь світ бореться з пандемією SARS-CoV-2 у сусідній з Україною державою в кращих традиціях СССР-1986 грають у футбол та вдають вигляд, що все ОК.

Мова про Білорусь, де місцевий керманич Лукашенко дав команду не зупиняти спортивні змаганні. Цими вихідними в країні стартувала футбольна першість, в якій грає чимало громадян України, які таким чином стали співучасниками безглуздого та недалекоглядного вчинку, що напажає людей на небезпеку.

Так, у  заключному матчі 1-го туру чемпіонату Білорусі ФК Мінськ на виїзді обіграв клуб Бєлшина з рахунком 3:1. У цій грі на поле вийшли одразу п’ять громадян України. Причому, двоє з них - Олександр Васильєв та Дмитро Рижук - забили голи. Ще один гол на рахунку білоруса Леоніда Ковеля, який виступав за львівські Карпати

За Мінськ зіграли ще два представники України - захисник Євген Чаговець і хавбек Владислав Насібулін. У складі Бєлшіни весь матч провів захисник Михайло Писко.

Також у першості Білорусі серед інших грають колись зіркові Євген Хачеріді та Артем Мілевський. Останній у недавньому інтерв’ю визнав, що у країні Лукашенка принципово ігнорують коронавірус й не дотримуються заходів безпеки.

Нагадаємо, Чемпіонат Білорусі - єдиний в Європі, де продовжують грати, не дивлячись на пандемію коронавіруса, який вже забрав 13 000 людських життів й вже зафіксований у кількох містах Білорусі. Перед цим пару країні Лукашенка складала Туреччина, але там здоровий глуз переміг.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: