Одна приблизилася, інша познущалася: українські атлетки прийняли виклик олімпійської чемпіонки Семені (відео)

Одна приблизилася, інша познущалася: українські атлетки прийняли виклик олімпійської чемпіонки Семені (відео)
Кастер Семеня демострує результати, які важко повторити багатьом чоловікам
Фото - Instagram Ольги Ляхової

Аліна Шух була близькою, щоб перевершити досягнення південноафриканки

29-річна олімпійська чемпіонка Ріо-2016 у бігу на 800 метрів Кастер Семеня з Південної Африки, стать якої постійно викликає сумніви в експертів і вболівальників, започаткувала челлендж з назвою «Кобра». Кастер запропонувала усім бажаючим віджатися якомога більшу кількість разів від підлоги на зігнутих руках за 44 секунд. І сама встановила орієнтир – 126 разів.

Чемпіонка світу-2017 серед юніорів у метанні списа, українка Аліна Шух була вельми близькою, щоб цей результат перевершити. Вона віджалася 122 рази.

А ось дворазова чемпіонка ІІ Європейських ігор в естафетному бігу, одна з потенційних суперниць Семені на 800-метрівці Ольга Ляхова, котра нещодавно розповідала, як важко змагатися з трансгендерами, з виклику радше познущалася. Вона показала, як то важко, помучилася на камеру і результату, звісно, не фіксувала.

Переглянути цей допис в Instagram

Living room cup week 6 from @Nike Thanks @castersemenya800m for challenge. It wasn’t my best exercises But was fun . . #livingroomcup #playinside @nikelivingroomcup #lyakhovaolga

Допис, поширений Ольга Ляховая (@lyakhova.olga.800)

Нагадаємо, що нещодавно Кастер Семеня перевершила футболіста Кріштіану Роналду в челленджі зі вправ для пресу. Той виклик започаткував сам португальський футболіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: