Німецька та італійська федерації волейболу допоможуть своїм клубам долати «коронавірусну» кризу

Німецька та італійська федерації волейболу допоможуть своїм клубам долати «коронавірусну» кризу
Криза болісно вдарила по італійському волейболу
Фото - Trentinovolley.it

Італійський волейбол уже зазнав збитків на 49 мільйонів євро

Федерація волейболу Італії (FIPAV) стала піонером у наданні допомоги клубам, гравцям та тренерам у подоланні економічної кризи, що проявилася у зв’язку з пандемією коронавірусу.

За попередніми оцінками, Covid-19 наніс італійському волейболу, зокрема професійним клубам і молодіжним командам, яких у країні понад 4000, збитків на 49 мільйонів євро. Таким чином, FIPAV активізує низку ініціатив та заходів щодо зменшення або повного покриття щорічної плати за реєстрацію клубів, гравців та тренерів усіх рівнів волейболу на суму 5 мільйонів євро.

Керівництво німецької Бундесліги натомість також вирішило взяти приклад з італійської федерації та допомогти професійним командам пом’якшити наслідки економічної кризи. Німецька федерація волейболу прийняла рішення, що чоловічі і жіночі клуби перших двох дивізіонів Німеччини перед сезоном-2020/2021 заплатять менше зборів, а деякі обов'язкові платежі для них і зовсім скасують. Загальна сума, яку заощадять професійні клуби – 300 000 євро.

А ось Корейська федерація волейболу (KOVO) та шість місцевих клубів вирішили пожертвували значну суму на допомогу у боротьбі з коронавірусом у країні. Клуби зібрали близько 114 тисяч доларів США для людей, які хворіють Covid-19. Ця сума є частиною призових грошей за останній сезон, який закінчився передчасно саме через пандемію коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: