Непереможний український боєць зізнався, що його просовує російська промоутерська компанія

Непереможний український боєць зізнався, що його просовує російська промоутерська компанія
Сергій Богачук усі 15 боїв виграв нокаутом
Instagram Сергія Богачука

Сергій Богачук виступає в США за підтримки росіян

Нещодавно український боксер Сергій Богачук, який народився у Вінниці, а тренується і виступає у США, здобув свою 15 поспіль перемогу нокаутом у професійній кар’єрі. А в своєму свіжому інтерв’ю він розповів про те, що більшості адекватних українців може не сподобатися.

«У мене зараз контракт 50 на 50 – половина у компанії «Ural Boxing Promotion» (російська компанія – прим. ред.), а інша половина у Тома Леффлера. Спочатку мене хотів підписати тільки «Ural Boxing Promotion». Вони мене вмовили, що все оплачують і я лечу до тренера Санчеса. У Абеля я мав потренуватися півтора-два місяці і провести бій. Якщо б все склалося нормально, то тільки після цього підписали контракт. Вийшло, що я приїхав і провів п’ять місяців у Санчеса на базі. Тобто три місяці тренувався, а в наступні два місяці почав проводити бої. Навіть нікуди звідти не виїжджав. Я йому сподобався як боксер. Був випадок, коли він проти мене виставив трьох бійців. Вони мінялися, а я ні, тобто я провів з першими двома по 3 раунди і ще мав стільки ж провести з третім, але я його у другому раунді «посадив» по животу і його зняли.

На той час з нами тренувався Геннадій Головкін, а його промоутер був саме Том Леффлер. Він часто приїжджав у зал і помітив як я працюю, також він тісно спілкується з Санчесом і той мене порекомендував. Таким чином, на половину контракт я підписав з Леффлером, який мені зараз влаштовує бої. Він мною задоволений, але вони усі наголошують, щоб я вчив англійську. Перший час дуже тяжко було з мовою, бо коли приїхав зовсім нічого не розумів. Зараз вона легше пішла і продовжую вчити».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: