NBA All Star 2020: Бам Адебайо переміг Сабоніса-молодшого у Конкурсі майстерності

NBA All Star 2020: Бам Адебайо переміг Сабоніса-молодшого у Конкурсі майстерності
Бам Адебайо - король баскетбольної майстерності
NBA

Бам повторив досягнення легенди

У другий день NBA All Star 2020 у Чикаго зіркові баскетболісти змагалися та виявляли найкращого в індивідуальних конкурсах.

У Конкурсі баскетбольної майстерності другий рік поспіль бігмени друий рік поспіль доводять, ща є кращими за стереотипно більш придатних до того маленьких гравців.

Якщо рік тому не було рівних 210-сантиметровому свінгмену «Бостона» Джейсону Тейтуму, то нині естафету від нього прйняв бігмен «Маямі» Бам Адебайо.

У першому раунді з боротьби вибули чинний переможець Джейсон Тейтум («Бостон»), переможці попередніх років Патрік Беверлі ("Кліпперс") і Спенсер Динвідді («Бруклін»), а також Шей Гілджес-Александр («Оклахома-Сіті»).

У напівфіналі Адебайо був кращим за форварда «Торонто» Паскаля Сіакама, а Домантас Сабоніс - форварда «Мілвокі» Кріса Міддлтона. У фінала Адебайо переміг центрового «Індіани» Сабоніса-молодшого та виграв Taco Bell Skills Challenge.

Зазначимо, що Бам став другим гравцем в історії «Маямі», що переміг на даному конкурсі - в 2006 та 2007 тут перемагав легендарний Двейн Вейд.

Також на NBA All Star 2020 в ніч на неділю, 16 лютого, пройшли ще два змагання - Конкурс дальніх кидків та Конкурс слемданків.

Головна ж подія NBA All Star 2020 - Матч усіх зірок, де зіграють команди Янніса та ЛеБрона, відбудеться в ніч на понеділок, 17 лютого.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: