Найкращий тенісист світу-1998 розстрілював би людей за порушення карантину

Найкращий тенісист світу-1998 розстрілював би людей за порушення карантину
Так нині виглядає Марсело Ріос
Фото - Instagram Марсело Ріоса

Марсело Ріос здивував агресивною заявою

Відомий чилійський тенісист Марсело Ріос, який понині залишається єдиним гравцем в чоловічому одиночному розряді, який піднімався на першу сходинку рейтингу і при цьому не виграв за кар'єру жодного турніру Grand Slam, опублікував у своєму Instagram шокуючу заяву стосовно порушників карантину , пов'язаного з коронавірусною інфекцією Covid-19. На Філіппінах президент країни Родріґо Дутерте кілька тижнів тому надав поліції повноваження стріляти в будь-якого порушника карантину.

«Не знаю, що за уряд у цій країні, але вважаю, що вбити двох людей, які не поважають умови карантину, ніхто інший не наважився б. Увага, це моя особиста думка: я думаю, що, коли речі виходять з-під контролю, потрібно використовувати найжорсткіші методи», - написав Ріос.

Дутерте неодноразово опинявся в епіцентрі скандальних історій ще до свого обрання на пост президента в 2016 році, будучи мером міста Давао. Авторитетний журнал Time прозвав його катом, а сам Родріґо підтверджував зв'язок між ним і вбивствами злочинців в Давао без суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: