На Одещині визначилися чемпіони України з панкратіону та греплінгу

На Одещині визначилися чемпіони України з панкратіону та греплінгу
Фото Федерації греплінгу України

Перемогли представники Харківщини, Сумщини та Буковини

У Южному визначились чемпіони України з панкратіону та греплінгу.

У триденній змагальній програмі взяли участь понад 400 учасників з 19 областей, інформує сайт Спортивного комітету України.

Трійку найрезультативніших команд у дисципліні греплінгу No Gi (без кімоно) склали Харківська область, місто Київ і Чернівецька область. У розділі Gi до топ-3 увійшли Сумська, Харківська та Одеська області.

Як повідомляє Федерація греплінгу України, у харківській команді відзначилися на п’єдесталі пошани Віталій Макогон, Кирило Волков, Іван Мельник, Катерина Шакалова, Данило Ільїнський, Максим Веприченко, Руслан Говоруха, Євген Шейко, Денис Курдинов, Олена Герман, Владислав Жевжик, Костянтин Пупко, Віктор Петренко, Артем Новіков, Рустам Рагімов.

У представників Сумської області у командну скарбничку нагороди поклали Олександра Костенко, Олена Сушко, Дмитро Вакуленко, Данило Штанько, Анастасія Воскобойник, Ілля Боряк, Роман Міронов, Денис Зеленський, Віталій Іващенко, Людмила Орел, Богдан Дорда.

У змаганнях з панкратіону у дисципліні «традішн» перші три командних місця посіли спортсмени Буковини, Харківщини та Сумської області.

У дисципліні «фул» Харків і Чернівці обмінялися позиціями, стали першими та другими відповідно. Тоді як Сумщина знову замкнула трійку найсильніших.

Беріть також участь в опитуванні «Хто є спортсменом 2018 року в Україні?».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: