«На обличчях людей – бідність». Американський тренер шокований побаченим у російській глибинці

«На обличчях людей – бідність». Американський тренер шокований побаченим у російській глибинці
Тедді Атлас і Алєксандр Повєткін
Фото - AKboxing

Тедді Атлас порівнює нинішню Росію з Америкою 20-х років минулого сторіччя

Американський боксерський тренер Тедді Атлас, який зараз тренує українця Олександра Гвоздика, а колись працював із російським супертяжем Алєксандром Повєткіним, поділився враженнями від відвідин Росії.

«Які були мої перші думки? Хочу додому. Але коли я там побув трохи, все було добре, до мене поставилися прекрасно.

Ми проїхали з Москви кілька годин в маленьке містечко під назвою Чехов. Це було як в ізоляції. Я бачив бідність, я бачив її на дорогах, бачив її на обличчях людей.

Мені треба було зовсім небагато часу, щоб зрозуміти, що я перебуваю в компанії людей, у яких є гроші і влада в провінції. Там були хлопці, які контролювали ці місця, менеджер Повєткіна був одним з таких хлопців. Не потрібно володіти спеціальними знаннями, щоб зрозуміти, що після розвалу СССР такі містечка занурилися в хаос. На якийсь час там настали, як у на кажуть, що ревучі 20-ті. У них це називається «лихі 90-ті». Там, як і свого часу в Штатах, були люди, які контролювали конкретні ділянки.

Там були багаті і бідні, не було золотої середини. Там були бідні люди, які намагалися щось продати, овочі, воду – що завгодно. Було дуже холодно і досить депресивно. І були багаті ділянки, де жили ті, хто керував усіма процесами. У них все було добре, але тільки у них», - цитує Атласа «Спорт-експрес».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: