Молодіжна збірна України з пляжного гандболу стала третьою на турнірі у Сербії

Молодіжна збірна України з пляжного гандболу стала третьою на турнірі у Сербії

Українки здобули бронзові нагороди

Молодіжна збірна України, сформована з дівчат  2000-2001 р.н., виборола бронзові медалі на міжнародному турнірі з пляжного гандболу серед жінок Novi Sad 2018 у Сербії.

Турнір завершився минулого тижня та був підготовчим до чемпіонату Європи U-18  з пляжного гандболу, йдеться у прес-релізі, який отримав «Главком».

У перший день змагань наша збірна поступилася  сербському клубу BHC 2areg, який є одним з найсильніших у своїй країні. Основний час переможця не виявив, внічию провели гандболістки і серію післяматчевих пенальті, і лише у додатковій серії булітів українки поступилися сербкам.

Наступного ігрового дня українські гандболістки розтрощили три сербські команди (усі з рахунками 2:0) та зазнали поразки (0:2) від одного з лідерів угорського пляжного гандболу –  клубу OVB Beach Girls (0:2).

Українська збірна кваліфікувалася до півфіналу, де на неї знову очікувала команда BHC 2areg. Сербки вдруге виявились сильнішими.

Проте у боротьбі за бронзу проти Precka Breaks (Сербія) українські дівчата показали характер. Обидва сети завершувалися нічиєю, і переможець визначався методом «золотого голу». Двічі майстернішими були «синьо-жовті» – 2:0 (17:16; 12:11).

Склад збірної U-18: Борисевич Яна, Дябло Ганна, Дмитришин Дiана, Горенко Валерiя, Кальченко Анастасiя, Калигiна Анастасiя, Морозенко Iрина, Павлик Iрина, Салтанюк Вiкторiя, Жолобович Олександра.

Головний тренер – Михайло Милославський, тренери – Борис Милославський, Віталій Надич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: