Матчі Серіі А відмінені на місяць

Матчі Серіі А відмінені на місяць
Після голу в матчі з «Брешією» форвард «Сассуоло» Франческо Капуто показав записку зі словами «Все буде добре. Залишайтеся вдома» Це найкраща порада

Коронавірус - головний ворог спорту

Матчі чемпіонату Італії з футболу припинені через загрозу поширення коронавірусу. Про це повідомив прем'єр-міністр країни Джузеппе Конте.

«Часу більше немає. Цифри говорять нам про значний прирост заражених, збільшення числа смертей. Ми повинні пожертвувати чимось на благо всієї Італії. Ось чому ми приймаємо ще більш жорсткі заходи. Серія А і всі спортивні заходи будуть припинені. Вболівальники повинні прийняти це», - заявив Конте.

Раніше повідомлялось, що всі спортивні змагання в Італії припинено до 3 квітня, але для футболу - Серії А та матчів збірної - спочатку зробили виключення. Згодом вже після консультацій на найвищому рівні було вирішено не робити виключень.

Італія найбільше після Китаю та Ірану постраждала від коронавірусу COVID-19. На даний час в країні зафіксовано біля 10 000 хворих та 463 летальні випадки. Щоб захиститись Італія йде на беспрецедентні кроки - ввечорі у понеділок, 9 березня, всю країну було закрито на карантин.

Наразі, заборонені всі масові заходи, а також подорожі – людям дозволятимуть покидати населені пункти проживання лише у важливих випадках чи по роботі (з наявністю відповідного дозволу).

Виступаючи по телебаченню, прем’єр Конте наголосив, що найкраще, що наразі можуть зробити італійці – це сидіти вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: