Матч дитячих хокейних клубів Одеси та Донецька завершився масовою бійкою (відео)

Матч дитячих хокейних клубів Одеси та Донецька завершився масовою бійкою (відео)
Стосунки хлопці з «Морських вовків» і «Донбасу» виясняли після завершення поєдинку
Думская

Схоже нечасто побачиш навіть у зустрічах дорослих команд

В рамках всеукраїнського турніру серед хокеїстів у віці 11-12 років одеський хокейний клуб «Морські вовки» з рахунком 6:1 розгромив донецький «Донбас».

З перших секунд матчу, який відбувався в одеському Палаці спорту, одесити продемонстрували свою перевагу. Перший період закінчили з рахунком 1:0 на користь господарів.

Гості неодноразово намагалися переломити хід гри, але одесити практично миттєво перехоплювали ініціативу. У другому періоді «Морські вовки» продовжили нав'язувати свою гру і закінчили його з рахунком 3:0.

Після перерви в завершальному третьому періоді одесити все ж пропустили одну шайбу від «Донбасу», але швидко перегрупувалися і забили у відповідь.

У підсумку поєдинок закінчився з рахунком 6:1 на користь «Морських вовків».

Коли команди вишикувалися в кінці матчу, один з хокеїстів з команди «Донбас» ударив «Морського вовка», в результаті чого між двома командами зав'язалася масова бійка. Розняти команди вдалося тренерам.

«Морські вовки», незважаючи на те, що не були затійниками бійки, отримали покарання від тренера у вигляді перекидів у ковзанах на льоду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: