Матч «Челсі» з «Лестером» завершився масовою сутичкою

Матч «Челсі» з «Лестером» завершився масовою сутичкою

«Челсі» зробив крок до медалей чемпіонату

Фото з відкритих джерел

«Сині» перемогли й зробили важливий крок до бронзових медалей чемпіонату

Боротьба за зону Ліги чемпіонів в англійській Прем’єр-лізі досягла найвищої точки. В матчі 37 туру між «Челсі» та «Лестером» перемогу здобули господарі – 2:1 і обійшли лисиць в турнірній таблиці. Гра була затьмарена масовою бійкою між футболістами.

32

Конфлікт розпочався з грубої гри португальського захисника «Лестера» Рікарду. Після чого німецький гравець оборони «Челсі» Антоніо Рюдігер штовхнув кривдника гравця своєї команди, через що і зав'язався подальший розвиток конфлікту, участь в якому взяв навіть воротар «аристократів» Едуард Менді.

Обидві команди ще не забезпечили собі місця в Лізі чемпіонів на наступний сезон. «Челсі» в 37 матчах набрав 67 очок і йде третім в турнірній таблиці. «Лестер Сіті» (66) – на четвертому місці. «Ліверпуль», що розташовується на п'ятому місці, має в своєму активі 63 очки і матч в запасі. До Ліги чемпіонів від Англії на наступний сезон потрапляють команди, що займуть перші чотири місця.

Тим часом «Манчестер Сіті», який вже став чемпіоном, майже всю гру з «Брайтоном» провів у меншості. Тим не менше вигравав у два м’ячі, але втримати перевагу не зумів – 2:3.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: