Ломаченко у важкому бою переміг Кемпбелла і здобув третій чемпіонський пояс

Ломаченко у важкому бою переміг Кемпбелла і здобув третій чемпіонський пояс
Василь Ломаченко відтепер чемпіон за трьома версіями
vRinge

Тепер українцеві залишилося здобути лише один пояс, щоб стати абсолютним чемпіоном світу

Український боксер легкої ваги Василь Ломаченко (14-1, 11 КО) віднині – чемпіон світу за трьома версіями.

У ніч із 31 серпня на 1 вересня за київським часом Василь у Лондоні на рингу О2 Аrena переміг британського претендента Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО).

Зустріч дворазового олімпійського чемпіона Ломаченка і олімпіоніка-2012 Кемпбелла розпочалася з тривалої розвідки. При цьому Василь із кожним раундом збільшував темп, а наприкінці п'ятої трихвилинки влучив коротким лівим на зустріч у щелепу. Люк поплив, але добити суперника українцеві не дав гонг. 

Ломаченко відчутно домінував у рингу до дев'ятого раунду, але у двох наступних почав трохи віддавати ініціативу. Десята трихвилинка - мабуть, перша, яку можна було б віддати Кемпбеллові. Вочевидь, відносна невдача сильно Ломаченка зачепила і одинадцятий раунд у його виконанні був найкращим у цьому бою. Василь відправив суперника в нокдаун і Люкові коштувало чималих зусиль, щоб наступ опонента вгамувати чи, простіше кажучи, вижити. У заключному ж раунді британець взагалі зупинив одну з атак Василя, вхопивши того за ногу.

Врешті, перевагу Ломаченкові віддали всі три судді. 

Тож тепер Ломаченко до своїх поясів WBA і WBO додав вакантний титул чемпіона WBC у легкій вазі. Залишився тільки IBF, яким володіє ґанець Річард Коммі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: