Красуня-плавчиня, дворазова чемпіонка Європи йде на вибори з партією Палиці

Красуня-плавчиня, дворазова чемпіонка Європи йде на вибори з партією Палиці
Анна Хлистунова-Шарпар (зліва) поряд із лідером партії Ігорем Палицею
Світлина - Instagram Анни Хлистунової-Шарпар

Анна Хлистунова-Шарпар відчула в собі сили і бажання бути корисною для міста та її мешканців

32-річна Анна Хлистунова-Шарпар, яка у 2006 році вигравала золото чемпіонатів Європи на довгій і короткій воді, а в 2007-му здобула бронзу чемпіонату світу в плаванні на 100 м брасом, піде на вибори в Рівненську міську раду від партії «За майбутнє».

«Пройшовши довгий спортивний шлях і досягнувши найвищих висот, відчуваю в собі сили і бажання і в подальшому бути корисною для міста та його мешканців, - мотивує своє рішення Анна. – Як мама чотирьох дітей, готова підтримувати та впроваджувати в життя всі необхідні соціальні проекти. Дбати за покращення інфраструктури та добробуту рівнян. Моя мета – дати нагоду всім бажаючим дітям займатися улюбленим видом спорту та добиватися збільшення державної підтримки цього. Тільки разом ми зможемо змінити майбутнє наших дітей, на краще».

khlystunova-vyboryАгітка кандидатки

Зауважимо, що окрім Хлистунової-Шарпар у Рівненську міську раду хоче пройти дворазова чемпіонка Європи з легкої атлетики Наталія Кроль. А перший в українській історії чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв, який раніше був нардепом, тепер хоче обратися у Київраду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: