Компанія «Roshen» стала спонсором культового футбольного клубу

Компанія «Roshen» стала спонсором культового футбольного клубу
Цукерки «Roshen» допоможуть юним вихованцям «Карпат» триматися на ногах міцніше, ніж нинішній капітан Франсіско Ді Франко
Іван Вербицький

Майбутніх переможців кубка «Карпати» готуватимуть з шоколадним ароматом

Компанія «Roshen» стала генеральним спонсором дитячо-юнацьких команд львівського клубу.

«Можу назвати угоду проривом в спонсорській та маркетинговій діяльності нашого клубу, - написав на своїй сторінці в «Фейсбуку» виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин. - Діти – це наші найвибагливіші та найбільш віддані споживачі і ми дбаємо не тільки про те, щоб задовольнити їхні солодкі вподобання, а й про те, щоб реалізувати необхідні дітям проекти. Вперше в Україні дитячо-юнацькі команди професійного клубу отримали ексклюзивного спонсора, чия підтримка буде спрямована на прогрес саме юних футболістів».

Нагадаємо, що 17 серпня «Карпати» відсвяткували 50-річчя здобуття єдиного трофею. З того часу фанати команди прокидаються щодня з гаслом «Кубок – Львову!» на устах. Але наразі мрії залишаються мріями. Причому програють львів’яни у кубкових змаганнях останнім часом колективам нижчих ліг – кропивницькій «Зірці» в 2015-му, «Полтаві» в 2016-му, івано-франківському «Прикарпаттю» 20 вересня 2017-го, «Інгульцю» з Петрового в 2019-му.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: