Команда легкоатлетки Наталі Прищепи обурена людиною Ахметова

Команда легкоатлетки Наталі Прищепи обурена людиною Ахметова
Наталя Прищепа чудову почувається у Рівному
instagram

«Він образив моє місто, мого президента, мого тренера, моїх партнерів по команді»… (Ярослав Ракицький)

Днями управлінець футбольної телеімперії олігарха Ахметова Олександр Денисов запостив у себе на фейсбуці відео з Рівного, на якому легкоатлетка Наталя Прищепа тренується у залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом побудують метальну «Левадію»

Денисову не сподобалася елегантна вагонка, якою оздоболений зал, а ще той факт, що менш вправна спортсменка легко могла розбити собі лоба об двері, які були зовсім поруч з бар’єром. Також телепродюсер проявив дедукцію та припустив, що у залі холодно, бо пані Прищепа була в рукавицях.

«Мало того, що це сарай, мало того, що практично головою в двері, так ще й рукавички на руках вказують на температуру всередині приміщення. Пробивати на совість місцевих чиновників справа пуста, але нехай тепер всі знають, як в Рівному підтримуються спорт і чемпіони Європи», - гнівно написав Денисов.

Пост зібрав чимало дизлайків та обурливих коментарів - подивилися його спортивні чиновники, а також сама Прищепа та її тренер Андрій Попеляєв.

Прояснити ситуацію прес-служба Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) попросила головного тренера збірної України з видів витривалості Сергія Романчука. Він заявив, що жодної зради нема:

«Я бачив це відео. Бачили його і Наталія Прищепа та її наставник Андрій Попеляєв, і вони дуже здивовані та обурені коментарями, які з’явилися поруч з тим постом. Я розмовляв з Андрієм Володимировичем. Згідно з індивідуальним планом підготовки вони з Наталією  зараз займаються загально-фізичною підготовкою, для цього обрали рідне місто, бо їх там влаштовують усі умови. В залі, в якому зняте відео, комфортна температура, і вони вдячні його господарям за гостинність. В розпорядженні Наталії Прищепи також зал кікбоксингу, інші спеціалізовані приміщення, необхідні для даного етапу підготовки. А вже досить скоро, 10 березня, Наталія Прищепа та Андрій Попеляєв вирушать на збір до турецької Анталії, де відбудеться наступний етап підготовки атлетки до олімпійського сезону».

Тренер визнав, що раніше дійсно були проблеми, а от зараз - все ОК: 

«Додам, що раніше в зимовий період Наталія, як і всі інші рівненські атлети, вдома займалися в підтрибунному приміщенні стадіону «Авангард». В тому залі умови дійсно були неналежними. Але наразі триває повна реконструкція цієї арени – як відкритого стадіону, так і легкоатлетичного манежу, який входитиме до складу цього комплексу. Дуже скоро атлети Рівненщини отримають стадіон та манеж, які відповідатимуть всім сучасним вимогам, і зможуть забезпечити якісні умови для змагань та тренувань».

Після того Олександру Денисову лишається лише одне - гадати, чи мала якесь змістове навантаження згадка тренером залу для кікбоксингу. Нагадаємо, чоловік Наталі є чемпіоном з цього виду спорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Наталія Прищепа вирізняється вишуканістю
Вишукана й благородна. Звабні фото української чемпіонки Наталії Прищепи
Притула и Денисов станут послами сборной Украины на Евро-2016
Притула и Денисов станут послами сборной Украины на Евро-2016
Призерки останнього чемпіонату Європи Наталія Прищепа і Ольга Ляхова біли в різних забігах, але з завданням впоралися з однаковим успіхом
Чемпіонка Європи Прищепа і переможниця Євроігор Ляхова впевнено кваліфікувалися в 1/2 чемпіонату світу
Наталія Прищепа
Наталія Прищепа отримала спеціальну нагороду за допомогу суперниці, що впала (відео)
Закальницький і Прищепа – найкращі легкоатлети серпня в Україні
Закальницький і Прищепа – найкращі легкоатлети серпня в Україні
Наталія Прищепа
Прищепа й Плотіцина стали переможницями міжнародного легкоатлетичного турніру
Наталія Прищепа
Українська легкоатлетка Прищепа саркастично відповіла на привітання Порошенка (фото)
Наталія Прищепа. Фото ФЛАУ
Прищепа розповіла, як їй вдалося захистити титул чемпіонки Європи
Прищепа – чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів, Ляхова здобула бронзову нагороду (відео)
Прищепа – чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів, Ляхова здобула бронзову нагороду (відео)
Дата публікації новини: