«Кардинал» здобуває третю перемогу поспіль в українській Екстра-лізі з футзалу

«Кардинал» здобуває третю перемогу поспіль в українській Екстра-лізі з футзалу
Фото взяте з сайту vse.rv.ua

Рівенці разом з «ХІТом» очолюють турнірну таблицю

Чотири рази програючи по ходу матчу, «Кардинал-Рівне» здобуває перемогу у неймовірно видовищному домашньому поєдинку проти івано-франківського «Урагана» і продовжує разом зі столичним «ХІТом» очолювати турнірну таблицю Екстра-ліги.

Про це повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне».

Гості, івано-франківський «Ураган», ошелешив місцевих вболівальників швидким голом. Роман Кордоба на льоту впіймав м'яча і «прошив» оборону рівнян та голкіпера Олександра Сіріцького - 0:1.

Відігралися рівняни у середині тайму, коли у потрібний момент у потрібному місці опинився Олександр Басич. Але вже за півхвилини гості використали втрату м'яча від Івана Іванюка і екс-«кардиналівець» Юрій Когут свою колишню команду не пробачив - 1:2.

Вже після цього хороші моменти зрівняти рахунок мали Ігор Салтанов і Олександр Поночовний. 

Відігралися рівняни завдяки четвертому у чемпіонаті точному удару Ігоря Салтанова. Той реалізував дабл-пенальті. І знову пропустили. «Ураган» реалізував «стандарт», а рикошет допоміг відзначитися Лисенку - 2:3.

Гра на зустрічних курсах продовжилася і впродовж двох хвилин два шедеври створили Віктор Кравцов і Володимир Поночовний. Дві швидкі атаки, два обіграші Володимира Кардаша перекатами і вже - 4:3.

Перед самою перервою вже «Ураган» зумів відігратися. Андрій Федюк вичекав момент і з правої поцілив у дальній кут воріт. Юрій Свинарчук не врятував - 4:4.

Після перерви рівненські вболівальники такої великої кількості м'ячів вже не побачили. На майданчику точилася вперта боротьба. Проте, по справжньому гострих моментів було обмаль.

Вчетверте у цій зустрічі гості вийшли вперед після непорозуміння Свинарчука і Мануйленка. М'яч дістався Артему Фаренюку, який забивав у порожні ворота.

Гру підопічні Станіслава Гончаренка завершували з п'ятим польовим. І могли пропустити шостий гол. Артем Фаренюк не зміг поцілити у практично порожні ворота. 

Натомість, забили рівняни. Ударом з гострого кута Володимира Кардаша застав Ігор Салтанов - 5:5.

А на заключній хвилині гри Ігор Салтанов ударом в дотик красиво завершив передачу Володимира Поночовного через увесь майданчик.  6:5 - «Кардинал-Рівне» здобуває третю поспіль перемогу у чемпіонаті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: