Кам’янський «Прометей» у драматичному матчі здобув Суперкубок з волейболу

Кам’янський «Прометей» у драматичному матчі здобув Суперкубок з волейболу
Волейболістки «Прометея» здобули вольову перемогу над «Хіміком»
Світлина - ВК «Хімік»

У ході зустрічі ближчими до успіху були суперниці

24 жовтня у Гордку на Хмельниччині на паркеті збудованої ексрегіоналом Олександром Герегою «Епіцентр-Арени» відбувся матч за Суперкубок України з волейболу серед жіночих команд. Кам’янський «Прометей» у драматичному п’ятисетовому поєдинку, в якому суперник мав два матч-боли, здобув перший в історії трофей.

«Прометей» (Кам'янське) – «Хімік» (Південне) – 3:2 (21:25, 27:25, 19:25, 25:21, 17:15)

Зазначимо, що «Хімік» володів Суперкубком чотири роки поспіль. Нещодавно волейболістки з Одещини перемогли «Прометей» у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів, що призвело до зміни тренера кам’янського клубу – замість Андрія Романовича був призначений болгарський фахівець Іван Петков. Саме під його керівництвом команда змогла досягти сьогоднішнього успіху.

У вирішальному п’ятому сеті волейболістки «Хіміка» вели з різницею в три м’ячі (11:8), потім мали два матч-боли, але так і не спромоглися забити вирішальний м’яч.

2020_prometey_scВолейболістки «Прометея» з першим трофеєм у клубній історії

2020_prometey_sc_melyushkinaДіана Мелюшкіна - найцінніша гравчиня матчу

MVP (найціннішою гравчинею) матчу визнано центральну блокуючу кам'янського клубу Діану Мелюшкіну, яка стала найрезультативнішою у матчі. Волейболістка набрала 22 очки, 5 з яких на блоці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: