«Хто думає, що коронавірус - це жарт, ідіоти», - футболіст Малиновський провів репортаж з епіцентру пандемії

«Хто думає, що коронавірус - це жарт, ідіоти», - футболіст Малиновський провів репортаж з епіцентру пандемії
Чи прислухаються до голосу розуму?
УЄФА

В Італії жартували над коронавірусом й сплатили за це страшну ціну

Півзахисник збірної України та «Аталанти» Руслан Малиновський в прямій трансляції в Instagram розповів про обстановку в Італії, а також закликав всіх ставитись до проблеми відповідально.

«Дві медсестри в Італії наклали на себе руки! Складно бачити стільки смертей. Все, що пишуть про Італію в інтернеті - правда. Так що сидіть вдома!», - сказав українець, який перебуває в епіцентрі пандемії.

«Хто думає, що коронавірус - це жарт, то ви ідіоти. Дивіться передачі про море, а то всюди один негатив», - сказав Малиновський, чим поставив на місце купу людей зі світу спорту та не лише, хто досі важають світову пандемію вигадками ЗМІ.

Нагадаємо, що клуб Малиновського базується у Бергамо - місто поруч з Міланом. Саме цей регіон чи не найбільше в Європі постраждав від пандемії коронавірусу нового типу. Мимоволі у розповсюдженні зарази винна й «Аталанта» - на початку епідемії - 19 лютого 2020 - команда провела матч Ліги Чемпіонів проти іспанської «Валенсії» - ця гра, як визнають зараз експерти, стала каталізатором поширення інфекції на всю Європу. Його навіть називають «біологічною бомбою».

Нині число заражених інфекцією по всьому світу складає майже 800 000, в Італії зафіксовано 101 739 випадки захворювання та 11 591 смертей. За цими показниками країна давно випередила батьківщину коронавірусу - Китай.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: