Головний тренер «Зорі»: Мізки росіянам настільки промили, що я вже їх ніяк не можу зрозуміти

Головний тренер «Зорі»: Мізки росіянам настільки промили, що я вже їх ніяк не можу зрозуміти
Юрій Вернидуб

Юрій Вернидуб розповів про те, що розірвав стосунки з деякими друзями з Росії

Головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб розповів про те, що розірвав стосунки з деякими друзями з Росії, а також засудив поведінку росіян.

Про це Вернидуб заявив в інтерв'ю сайту «Футбол 24».

«Народився, живу і буду жити в Україні. Завжди відстоюватиму честь і гідність своєї Неньки. Нічого не маю проти Росії, але до того, як вони поводяться, є багато запитань. Так, є друзі в Росії, які з мене ніколи не кепкують. Як життя? Як справи? Як футбол? Про це говоримо», - зазначив він.

«А от з такими, які лізуть в душу і щось там розповідають, я обірвав усі зв'язки. Казав їм: не ми до вас прийшли, то яке ви маєте право щось розповідати? Люди дивляться по телевізору незрозуміло що. Мізки їм настільки промили, що я вже їх ніяк не можу зрозуміти. Не хочу продовжувати цю тему. Для мене вона надзвичайно болюча. Можу сказати одне: якщо назріє потреба і скажуть усім стати до рушниці, я буду в перших рядах. За свою державу, за свою сім'ю», - запевнив Вернидуб.

Нагадаємо, Вернидуба було визнано найкращим тренером 24-го туру Прем'єр-ліги України.

Його підопічні обіграли «Верес» і зрівнялися за очками з «Ворсклою», потіснивши її з третього місця за додатковими показниками.

У 25-му турі «Зоря» зіграє проти «Шахтаря». Матч відбудеться 1-го квітня, початок о 19:30.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: