Гандбольний «Мотор» із Запоріжжя звільнив тренера. Його місце може зайняти олімпійський чемпіон

Гандбольний «Мотор» із Запоріжжя звільнив тренера. Його місце може зайняти олімпійський чемпіон
Микола Степанець потрапив під гарячу руку власника клубу В'ячеслава Богуслаєва
Запорізький спорт

Причиною відставки стали невдалі виступи чемпіонів України в Лізі чемпіонів

Сьогодні, 12 листопада, за формулюванням офіційного сайту клубу «Мотор», рішенням загальних зборів за участю гравців і керівництва команди у відставку був відправлений головний тренер найсильнішого українського гандбольного колективу Микола Степанець. Причиною став невдалий виступ «Мотора» в Лізі Чемпіонів.

У групі В запорізька команда зараз посідає останній рядок. В її активі всього лише одне очко (виїзна нічия з «Порту»). У минулому турі головного єврокубка, на домашній арені, чинний чемпіон України, ведучи по ходу зустрічі п’ять м'ячів, у підсумку поступився французькому «Монпельє» - 25:26.

Найближчі виїзні матчі «Мотора» в рамках Ліги чемпіонів відбудуться 17-го і 20-го листопада. До ігор проти «Монпельє» і німецького «Кіля» команду готуватиме другий тренер команди Ростислав Ланевич.

Сьогодні «Мотор» вирушив на гру в Скоп'є. Там запорізька команда, в рамка СЕХА-Ліги зустрінеться з македонським «Вардаром».

За нашою інформацією, кандидати на посаду наставника «Мотора» два – головний тренер збірної України, олімпійський чемпіон Сергій Бебешко і фахівець з Литви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: