Футболіст Морозюк повідомив, де підхопила коронавірус його дружина

Футболіст Морозюк повідомив, де підхопила коронавірус його дружина
Ірина Морозюк перемогла коронавірус завдяки молодості та відсутності паталогій
Фото - Instagram Морозюк

Скандальна дружина звичайного футболіста перехворіла SARS-CoV-2 у легкій формі

«Це було десь 2,5 тижні тому. Вона помітила у себе симптоми, яких ніколи не було раніше. Відчувши невелике подразнення всередині, вона здала аналізи. Їй сказали, що все чисто, будь спокійна. По приїзду додому у неї почалася температура. Ірина викликала лікаря додому, а вона їй сказала, що це може бути коронавірус. Була велика паніка», - розповів Морозюк історію хвороби своєї дружини.

«Пізніше вона з'ясувала, що відвідувала один салон, а через пару днів дівчина, яка була в тому ж салоні, захворіла і важко переносила хворобу. Але Ірина перенесла це в звичайній формі. Трохи пізніше вона здала тест і це підтвердилося», - сказав Морозюк.

Також футболіст на правах людини з досвідом дав узагальнену аналітику щодо специфіки SARS-CoV-2.

«Моє сприйняття коронавируса з того, що я чую по телевізору, це ніби ймовірність летального результату в 85-90 відсотків. Але отримавши інформацію від лікаря, безпосередньо, коли моя дружина захворіла, то я дізнався, що є зона ризику людей: літні або ті, у кого є проблеми зі здоров'ям. Вони переносять цей вірус складно. А якщо у вас немає ніяких проблем, ви можете перенести коронавірус взагалі без ускладнень, немов звичайну застуду. Ірина перенесла його досить легко. Так, була температура, боліло горло, але все нормально», - сказав Морозюк.

Нагадаємо, в Україні вже зафіксовано більше 1300 випадків захворювання та майже 40 смертей від наслідків SARS-CoV-2 та COVID-19. Ірина Морозюк - одна з 28 людей в Україні, які перемогли небезпечну хворобу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: