Формула-1. Mercedes може замінити Боттаса на Окона вже у 2019 році

Формула-1. Mercedes може замінити Боттаса на Окона вже у 2019 році
Естебан Окон і Валттері Боттас

Стверджується, що у команді не дуже задоволені виступами фіна

Екс-пілот Ф1 Роберт Дорнбос припустив, що у Mercedes вирішують, чи варто взяти Естебана Окона до команди вже наступного року.

У 2019-му Естебан має поступитися місцем у Force India Ленсу Строллу, батько якого придбав індійську стайню Формули-1 влітку цього року.

Наразі єдиний реалістичний варіант для француза залишитися у чемпіонаті світу пов’язують із Williams, де вже підписали на 2019 рік іншого протеже Mercedes Джорджа Расселла.

Але спад у результатах Валттері Боттаса в останніх гонках, який провів черговий невдалий Гран Прі в Остіні, де не зміг стримати Себастьяна Феттеля із Ferrari  на заключних колах, призвів до розмов, чи варто залишати фіна надалі у команді.

«Боттас дуже розчарував у другій половині сезону, - цитує Ziggo Sport Роберта Доорнбоса, який провів 11 гонок у Ф1 у складі Minardi й Red Bull. - Можливо, у Mercedes починають замислюватися, чи не варто посадовити Окона до другого боліда?»

«Так, Хемілтон неперевершений, але Боттас відстає на три-чотири десятих у кожній гонці. Можливо, Окон зможе робити це краще. Звісно, є достатньо часу, щоб розірвати контракт із Боттасом, тому це мене не здивувало б», - додав він.

Проте, сам Валттері раніше казав, що не переймається чутками щодо заміни його на Окона та воліє за краще зосередитися на спробі втрутитися у боротьбу за титул у 2019 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: