Джо Джойс брутально вирубав російського здорованя, який був у команді Кличка (відео)

Джо Джойс брутально вирубав російського здорованя, який був у команді Кличка (відео)
Алєксандр Устінов поступово звикає до поразок
Daily Mail

Сам на персію Алєксандр Устінов йти не хоче

42-річний російський боксер надважкої ваги Алєксандр Устінов (34-4, 25 KO) на рингу Lamex Stadium (Стівенідж, Англія) зазнав третьої поспіль поразки: він був достроково битий у бою з проспектом Джо Джойсом (9-0, 9 KO) з Великобританії.

Проводячи перший бій під керівництвом Едама Бута, британець пробував боксувати на старті бою. Виходило, хоча з такою масою робити це красиво, жваво і без заносів йому було складно. Устінов, поки був свіжий, пару разів теж приклався - але не більше того.

У другому раунді Джойс почав щосили користуватися перевагою в швидкості і вкладатися в удари. Масивний Алєксандр не дуже впевнено стояв на ногах і багато в'язав суперника.

Влучивши справа у третьому раунді, Устінов більше ні на що не спромігся і хвилиною пізніше опинився в нокдауні біля канатів: пропустив бічний зліва у скроню. Нокдаун плавно перейшов у нокаут, так як піднятися вчасно Алєксандр не зміг або не захотів.

Нагадаємо, що добру частину кар'єри Устінов провів під знаменами кличківського K2 Promotions і навіть вважався якийсь час найперспективнішим супертяжем в обоймі компанії братів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: