«Дует майстрів договірняків». Львівський «Рух» відзначився гучною заявою

«Дует майстрів договірняків». Львівський «Рух» відзначився гучною заявою
«Рух» звинувачує Краснікова у роботі з арбітрами
на фото Євген Красніков

«Рух» продовжує штормити після поразки від «Дніпра-1» у матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги (2:3)

«Дніпро-1» на виїзді обіграв «Рух», у матчі якому було два вилучення та пенальті в «активі» господарів поля. Фінальний рахунок у матчі дуже засмутив команду зі Львівської області, і вона почала шукати винних у цій поразці за межами свого клубу. Із заяви на сайті «Руху» випливає, що головним виконавцем замовлення на перемогу «Дніпра-1» є суддя з Макіївки Юрій Іванов, котрий за версією львів'ян не любить представників західної України.

Але головним замовником поразки «Руху» є спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков. Відповідна заява з'явилась на офіційному сайті «Руху».

«Одним із сірих кардиналів українського футболу є одіозний Євген Красніков, який фактично керує двома клубами – «Дніпром-1» та «Металістом». Є його так звана робота із суддями, що допомогла виграти не один важливий поєдинок».

Не забула команда зі Львівської області і про керівника Української асоціації футболу Андрія Павелка, який, на думку «Руха», є покровителем Євгена Краснікова.

«Поруч із ним «головний король» українського футболу. Ні в кого з тих, хто хоч трохи обізнаний про справи в Будинку футболу, немає жодних сумнівів, що Красніков апріорі є людиною Павелка. Дует майстрів договірняків у складі Краснікова та Павла продовжує слідувати українським футбольним шляхом», – йдеться в заяві на сайті «Руху».

Раніш Шевченко нагадав світу про війну на церемонії вручення «Золотого м'яча».

Читайте також: «Шахтар» дав бій «Реалу» у виїзному матчі Ліги чемпіонів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: