Дружина Пєскова каже, що чоловік приніс Covid-19 з роботи

Дружина Пєскова каже, що чоловік приніс Covid-19 з роботи
З Пєсковим і Навкою все гаразд
Фото - Общая Газета

Татьяна Навка і прес-секретар Путіна зараз у лікарні

Олімпійська чемпіонка 2006 року з фігурного катання Татьяна Навка розповіла, як відреагувала на наявність в організмі коронавірусної інфекції. Раніше стало відомо, що заразилася не тільки Навка, але і її чоловік, прес-секретар президента РФ Путіна Дмітрій Пєсков.

«Це правда. Ми під контролем лікарів. Усе гаразд. Я практично за два дні приходжу в себе, у мене нормалізувалося все: і кров, і температури немає. Кажуть, що жінки переносять це легше, напевно, це правда. Дмітрій Сєргєєвіч теж під контролем, з ним все в порядку. Лікуємося.

Ми в лікарні: щоб не було ризику зараження решти сім'ї, ми вирішили лягти в лікарню. Вся сім'я сиділа в суворій ізоляції. Мій чоловік працював. У зв'язку з цим є тільки одна теза, що, швидше за все, це від нього, так як він перший захворів. Він приніс з роботи», - наводить слова Навки Daily Storm.

45-річна Навка – олімпійська чемпіонка (2006) у танцях на льоду в парі з Романом Костомаровим, дворазова чемпіонка світу (2004, 2005), триразова чемпіонка Європи (2004-2006), триразова чемпіонка РФ (2003, 2004, 2006).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: