«Динамо» не може повернути гроші за непотрібних клубу бразильців

«Динамо» не може повернути гроші за непотрібних клубу бразильців
Вже на стадії презентації щось пішло не так
Фото - ФК «Динамо»

Команда київського «Динамо» веде тяжку боротьбу за бразильців з бразильцями

Як повідомляє Gazeta Esportiva у флагмана українського футболу наявні суперечки щодо умов трансферів бразильців Че Че в «Сан-Паулу» і Сідклея до «Корінтіанс»

Че Че перейшов в «Сан-Паулу» навесні минулого року за 5 млн євро. Сторони обговорили, що 1,5 млн євро з цієї суми бразильський клуб перерахує українському в грудні 2019 року, проте «Сан-Паулу» цього не зробив.

Бразильці домоглися розбивки суми на три платежі по 500 тисяч євро, здійснивши в результаті тільки два з них. У підсумку «Динамо» звернулося до ФІФА з вимогою стягнути з бразильців не тільки суму основного боргу, а й відсотки, що набігли, а також штрафні санкції.

ФІФА у справі Че Че встала на сторону «Динамо», але «Сан-Паулу» все одно не погодився з таким баченням питання і найближчим часом готується звернутися до Спортивного арбітражного суду.

Сідклея «Динамо» в січні 2020 року відправило в річну оренду в «Корінтіанс», проте бразильський клуб до сих пір так і не виплатив належні за угоду українцям 600 тисяч євро.

Кияни вже повідомили бразильських колег про готовність поскаржитися в ФІФА, на що в «Корінтіансі» повідомили, що «в даний момент проводять коригування рахунків», запропонувавши «Динамо» ще трохи почекати.

Нагадаємо, Че Че і Сікдлей перейшли до команди київського «Динамо» влітку 2018 року, проте так і не змогли закріпитися в київській команді - й швидко стали непотрібні в Україні, адже клуб вирішив змінити вектор розвитку й зробити ставку на місцевих (більш дешевих) виконавців.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: