«Давайте разом виштовхаємо коронавірус», - футболіст Ібрагімовіч ініціював збір коштів

«Давайте разом виштовхаємо коронавірус», - футболіст Ібрагімовіч ініціював збір коштів
Златан Ібраґімовіч заклопотаний ситуаціїю з коронавірусом в Італії
24.tv

Швед сам виділив кругленьку суму і розраховує на щедрість колег

Шведський футболіст Златан Ібраґімовіч ініціював благодійну акцію в контексті боротьби з коронавірусом в Італії і сам вніс перші з потрібного мільйона 100 тисяч євро.

«У цей драматичний для Італії момент ми створили збір коштів для лікарень Humanitas, - написав Златан у себе в Twitter. – Розраховую на щедрість моїх колег та тих, хто хоче зробити навіть невелику пожертву. Давайте разом виштовхаємо коронавірус і виграємо цей матч!»

Зауважимо, що тільки за останніх 24 години кількість загиблих від коронавірусу в Італії збільшилося на рекордні 475 осіб. Таким чином кількість смертей за минулу добу зросла на 19%, що є найбільшим «стрибком» з моменту початку епідемії. У вівторок кількість загиблих за останню добу склала 345.

Враховуючи ці дані, загальна кількість смертей у країні від коронавірусу сягнула майже трьох тисяч - загиблих вже 2978. Ломбардія, найбільш постраждалий регіон, зафіксувала 319 смертей за один день.

Станом на середу в Італії є 28 710 пацієнтів з коронавірусом - на 2 648 випадки більше, ніж було у вівторок.

14 363 пацієнтів госпіталізовані з симптомами, 2257 в реанімації.

Загальна кількість інфікованих - включаючи жертв та тих, хто вилікувався - сягнула 35 713. При цьому відсутні дані з Кампанії.

Водночас за останню добу вилікувались 1084 людини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: