Чемпіонка Європи Яна Беломоїна на карантині освоює йогу

Чемпіонка Європи Яна Беломоїна на карантині освоює йогу
Яна Беломоїна очікувала сезону-2020, бо основні змагання мали відбуватися на її улюблених трасах
Фото - Redbull.com

Велосипедистка збентежена перенесенням усіх головних стартів

Велосипедний сезон, старт якого був запланований на кінець березня — початок квітня, наразі через пандемію коронавірусу не розпочався. Усі етапи Кубка світу з MTB перенесені або скасовані аж до серпня, на рік зміщена дата проведення Олімпіади-2020.

Бронзова призерка чемпіонату світу-2015, чемпіонка Європи-2017, українська майстриня маунтинбайку Яна Беломоїна розповіла про те, як як зміни вплинули на її фізичний стан і як вона підтримує форму в теперішніх умовах.

«Насправді не легко зараз психологічно переживати всю ситуацію й невизначеність. Складно в плані підготовки, коли ти не розумієш, чи будуть старти в цьому сезоні, чи ні: Олімпіаду перенесли, чемпіонат Європи й світу теж. А ці старти мали відбуватися на моїх улюблених трасах. Тепер потрібно розумно підтримувати форму, залишатися в тонусі, щоб у будь-який момент бути готовою вийти на старт і показати гарний бій. Спорт дає мені віру й мотивацію для щоденної роботи.

Оскільки моя спортивна форма була дуже хорошою як на початок сезону, намагаюся її зберегти. Багато уваги приділяю присіданням, стрибкам, випадам, щоб тримати ноги в тонусі. Також обов’язково виконую вправи на спину, руки, прес, бо тіло моє бути повністю сильне: велосипедисти працюють не лише ногами.

Зараз у мене з’явився час для вивчення чогось нового: намагаюся зрозуміти йогу, вивчаю нові вправи з фітнес-м’ячем, знаходжу різні варіанти тренувань удома, як заміну тренажерного залу», - сказала Беломоїна в інтерв’ю Redbull.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: