«Чемпіонат Росії треба дограти»: екскапітанові збірної України Тимощуку не шкода росіян

«Чемпіонат Росії треба дограти»: екскапітанові збірної України Тимощуку не шкода росіян
Анатолій Тимощук не вбачає великої загрози в коронавірусі
Футбол24

Нинішній трудівник клубу, який фінансує «Ґазпром», не вважає коронавірус перепоною

Тренер і колишній гравець «Зеніту», екс-капітан збірної України Анатолій Тимощук прокоментував можливість дострокового завершення російської Прем'єр-Ліги через світову пандемію коронавірусу.

«Відповім відразу. Щоб не було таких розмов (про справедливість визнання чемпіоном «Зеніту» в разі зупинки РПЛ – «Главком»), чемпіонат треба дограти. Ми знаємо, що було прийнято рішення перенести Євро-2020 на 2021 рік. Тому і у нас часу більше ніж достатньо. Будь-яка команда і будь-який чемпіонат мають достатньо часу, щоб дограти матчі, що залишилися, не викликаючи будь-яких питань або суперечок стосовно ситуації, яку маємо зараз.

Зрозуміло, що ми говоримо про стабільність, про вихід зі сформованої ситуації. Можемо припускати, через що або як саме ситуація може вийти з-під контролю, однак поки до цього передумов немає. Судячи з повідомлень ЗМІ, ситуація в місці виникнення першого вогнища інфікування коронавірусом стабілізувалася. Сподіваємося на позитивну тенденцію і в інших країнах, серйозно порушених пандемією.

Звичайно, ми, тренерський штаб і футболісти, припускаємо, що у всіх країнах чемпіонати будуть дограні. Буде правильно, якщо не буде виникало питань з приводу завершення спортивних змагань», - цитує Тимощука «Р-Спорт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: