Британський боксер-базікало пробив чергове дно

Британський боксер-базікало пробив чергове дно
Біллі Джо Сондерс - Джокер світу боксу
AIBA

Біллі Джо Сондерс думав, що жартує, а виявився печерним сексистом

Чемпіон за версією WBO у другій середній вазі британець Біллі Джо Сондерс опублікував, як йому здається, жартівливе відео, в якому показав, як правильно бити дружин і дівчат під час карантину.

У ролику британець на прикладі боксерської груші демонструє, що потрібно робити, якщо «ваша бабуся відкриває рот» і «як правильно прописати їй в щелепу». Пізніше спортсмен видалив пост, але запис залишилася (це ж інтернет) й став вірусним, а сам боксер не уник звинувачень у сексизмі.

Сондерс вже встиг вибачитись: «Ніколи не вітав домашнє насильство. Якщо побачу, що якийсь чоловік б'є жінку, сам розірву його на шматки. У мене є дочка, і якщо хтось зачепить її хоч пальцем, все закінчиться погано. Приношу вибачення, якщо зачепив почуття когось із жінок». Звичйно, йому ніхто не повірив.

Біллі Джо Сондерс славиться неадекватністю, яку він вважає особливим почуттям гумору. Так, нещодавно він зняв з літака свого товариша, який летів разом з тренером дор США. Сондерс повідомив авіакомпанію, що той підхопив коронавірус й того не пустили на літак.

У вересні 2018 го боксер навіть сплатив штраф в 111,5 тисячі євро за відео в соцмережах, на якому обіцяв жінці 167 євро на наркотики за секс. Втім, жартувати не перестав. Нині темою його гуморесок став сексизм.

При всьому цьому шлейфі Сондерс дійсно талановитй боксер - 30-річний британець переміг в кожному з 29 боїв на професійному рингу, в яких брав участь. Зупинити це неподобство може лише Сауль Альварес, але він недосяжний через карантин.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: