Брієдіс нокаутував суперника, попередньо вирубавши його ліктем після гонгу (відео)

Брієдіс нокаутував суперника, попередньо вирубавши його ліктем після гонгу (відео)
Майріс Брієдіс відібрав титул у Кшиштофа Ґловацкі, але назвати цю перемогу справедливою складно
World Boxing Super Series

Латвієць здобув перемогу «з душком»

У рамках півфіналу другого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) на Arena Riga в Латвії за звання чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі (до 90,7 кг) зустрілися місцевий претендент Майріс Брієдіс (26-1, 19 KO) і польський чемпіон Кшиштоф Ґловацкі (31-2, 19 KO). Перемогу здобув Майріс.

Здавалося б, протистояння вийде шаховим. Але у другому раунді почалася катавасія. Ґловацкі пробив по потилиці Брієдісу, той відповів ударом ліктем - влучив в око. Поляк впав, але рефері зажадав негайно продовжити бій.

Трохи пізніше, побачивши, що Брієдіс таки завдав пошкодження поляку, рефері зняв заліковий бал з місцевого бійця. Бій продовжився, і Брієдіс повалив Ґловацкі у важкий нокдаун. Через скандування вболівальників, рефері не почув сигналу про закінчення раунду - поляк знову опинився на канвасі.

Плутанина продовжилася. Рефері дозволив бійцям вийти на другий раунд. Відчувши, що Ґловацкі на межі поразки, Брієдіс накинувся на опонента і знову відправив того на настил рингу. Це перемога. Але з душком.

Нагадаємо, що раніше обох суперників перемагав український абсолютний екс-чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик.  

У фіналі WBSS Майріс Брієдіс зустрінеться з кубинцем Юнієром Дортікосом, котрий трохи раніше нокаутував американця Ендрю Табіті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: