Борець збірної України з кулаками відстоював інтереси ексрегіонала (фото і відео)

Борець збірної України з кулаками відстоював інтереси ексрегіонала (фото і відео)
Андрій Антонюк - спортсмен і «силовик»
Фото - ТНЕУ

Андрій Антонюк проводить карантин активно

Член збірної України з греко-римської боротьби Андрій Антонюк з Тернополя засвітився у числі осіб, які допомагали одній зі сторін брати участь у земельних розбірках.

У неділю, 31 травня видання «Тернополяни» помітило Андрія у числі осіб, які відстоювали інтереси ексрегіонала, власника ТОВ «Микулинецький бровар» Степана Трояна. Той претендує на ставок, який місцева громада збиралася облаштувати для соціалізації колишніх учасників російсько-української війни у селі Дворіччя Теребовлянського району на Тернопіллі.

Аби вибороти собі місце «під сонцем», на недільному зібранні, Степан Троян намагався увірватися на збори жителів Дворіччя, заручившись «силовою» підтримкою тернопільських борців греко-римського стилю. Останні провокували селян та учасників війни на конфлікт й намагалися прорвати шлях Трояну на збори. У натовпі прихильників ексрегіонала був помічений відомий український борець Андрій Антонюк. У захисній масці, під час словесної перепалки одіозний Антонюк накинувся з кулаками на ветерана АТО, однак у бійку втрутилися правоохоронці.

Не так давно Андрій Антонюк відзначився тим, що гучно відіграв весілля у день вшанування пам’яті жертв Голодомору. А навесні 2018 року під час турніру в Болгарії сфотографувався в компанії російських борців поруч із російським стягом. Правда, для тернопільського мера-свободівця Сергія Надала то був не аргумент і він подарував борцеві за кошт міської громади квартиру.

У результаті суперечок ветерани російсько-української війни та жителі Дворіччя під гучні вигуки: «Ганьба регіоналу» вигнали Степана Трояна та його «борцівську команду» з приміщення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: