Боксера, якого Гвоздик відправив у кому, обікрала власна дружина

Боксера, якого Гвоздик відправив у кому, обікрала власна дружина
Адоніс Стівенсон та Сісі Год
Фото - Instagram

Важке обвинувачення висунула проти Сісі Год її свекруха - мати Адоніса Стівенсона

Мати екс-чемпіона світу в напівважкій вазі канадційця Адоніса Стівенсона подала в суд на колишню громадянську дружину свого сина - Симону Год, також відому як Сісі.

Виявилось, що вона без дозволу чоловіка зняла з його рахунку 891 тисячу доларів перед тим, як пара розійшлася в грудні 2019 року.

За рік до цього Стівенсон програв бій за титул чемпіона світу українцеві Олександру Гвоздику. Після бою канадець впав у кому.

Після виходу з коми Стівенсона чекала тривала реабілітація. Повернутися додому з клініки спортсмен зміг тільки в квітні 2019 року. Але вдома він проводив тільки вихідні, а в інші дні перебував у реабілітаційному центрі, де заново вчився ходити і говорити. Весь цей час Симона доглядала за чоловіком.

У жовтні 2019 року боксеру стало краще і він нарешті планував повернутися до нормального життя. Але виявилось, цього не сталось.

Наприкінці 2019 пара розійшлась. Згодом з’ясувалось, що з рахунків боксера зникла чимала сума.

За словами матері боксера, Сісі Год використовувала його і завдяки шахрайській схемі вкрала майже мільйон доларів. Сам Адоніс поки відмовляється від коментарів на цю тему, замість нього слово взяв промоутер ексбоксера Івон Мішель.

«Симона Год наговорила багато всякого – зі своєї точки зору. Тепер Адоніс зможе озвучити свою версію. З ним все в порядку. За ним доглядають і йому добре допомагають. У нього все ще досить грошей, але навряд чи на решту життя. В минулому році стався серйозний витік коштів», – повідомив промоутер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: