Беленюк хоче бути суддею поєдинку Усик – Грицай

Беленюк хоче бути суддею поєдинку Усик – Грицай
Жан Беленюк уже навіть підготував відповідний одяг
Фото - Фейсбук Жана Беленюка

Він гонорару Жан відмовився

Дворазовий чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи і срібний призер Олімпіади-2016 з греко-римської боротьби, а нині народний депутат України Жан Беленюк готовий стати рефері можливого поєдинку між борцем вільного стилю Богданом Грицаєм і колишнім абсолютним чемпіоном світу з боксу Олександром Усиком.

«Поки всі викликають Олександра Усика на бій, вирішив запропонувати свою кандидатуру в статусі судді цього протистояння. Чесність і неупередженість ґарантую. Ось від гонорару відмовляюся, в нинішньому статусі згідно із законом не пасує», - написав Беленюк у себе в соцмережах.

«Гарна пропозиція. Бій Богдана Грицая має бути з професійними рефері, - відповів у коментарях тренер Грицая Олексій Семенюшко. – Вкотре запрошую Жана відвідати Олімпійський коледж імені Івана Піддубного (потенційне місце проведення бою), як одного з рефері, оглянути гексагон (клітку)».

Нагадаємо, що Богдан Грицай спровокував ажіотаж своїм відео-зверненням до Усика, в якому викликав Олександра на бій без правил через антиукраїнські заяви. Усик у відповідь повідомив, що готовий вести переговори про поєдинок, але за правилами боксу. Грицай у своєму другому ролику сказав опонентові, що той може використовувати будь-які методи ведення бою, які для нього є зручними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: