Баскетбольний клуб «Тернопіль» направив допомогу українській армії

Баскетбольний клуб «Тернопіль» направив допомогу українській армії

Баскетбольний клуб «Тернопіль» має рацію

Фото: Федерація баскетболу України

Клуб Суперліги організував благодійний фонд для захисників України

З початком російської військової агресії проти України баскетбольний клуб «Тернопіль», який входить до складу Суперліги, активно долучився до боротьби проти загарбників, – повідомляє Sport.ua.

На базі клубу Федерації баскетболу України засновано благодійний клуб «Тернопіль», який допомагає захисникам України. Зокрема, 16-му окремому стрілецькому батальйону ЗСУ передано раціі, медикаменти, генератор, ліхтарі, а також бензопили, лопати та сокири.

Нагадаємо, що гравці київського «Динамо» придбали спецавтомобіль для розвідбатальйону ЗСУ. Прохання військових передали капітанові команди Сергію Сидорчуку, який оперативно обговорив питання з гравцями. Протягом дня футболісти самі знайшли необхідний спецавтомобіль та сплатили його покупку.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Віктор Микита активно займається допомогою юним футболістам. «У нас дуже багато футбольних полів, є база на території Закарпаття, велике фінансування, всі умови для безпечного перебування дітей, тренувань та міжнародного співробітництва – щоб відправляти юних гравців за кордон», – сказав Микита.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: