АТР Шанхай. Федерер впевнено обіграв Надаля і завоював 94-й титул в кар'єрі

АТР Шанхай. Федерер впевнено обіграв Надаля і завоював 94-й титул в кар'єрі

Федерер і Надаль в Шанхаї проводили четвертий очний матч у 2017 році

Легендарний швейцарський тенісист Роджер Федерер у вирішальному матчі Shanghai Rolex Masters обіграв свого принципового суперника - першу ракетку світу Рафаеля Надаля.

Федерер і Надаль в Шанхаї проводили четвертий очний матч у 2017 році. Раніше швейцарець обіграв іспанця в фіналі Austalian Open, а також перегородив йому шлях на Мастерсах в індіан-Веллсі та Маямі.

Перший сет пройшов під диктовку Федерера - швейцарець з першої спроби зробив брейк, а в геймах на своїй подачі дозволив Надалю виграти лише чотири м'ячі. 16 віннерсів і 7 ейсів наблизили Федерера до 27-го титулу на турнірах АТР-1000.

У другому сеті Надаль підвищив якість своєї подачі, але переграти Федерера йому так і не вдалося. У п'ятому геймі Роджер зробив брейк і без особливих труднощів довів фінал до переможної крапки.

Федерер в п'ятий раз поспіль обіграв Рафаеля Надаля. Титул в Шанхаї став для швейцарця шостим в сезоні і 94-м в кар'єрі. Попутно Федерер став 27-кратним чемпіоном Мастерсів і скоротив відставання від лідируючих Надаля і Джоковича (по 30 перемог).

За другу перемогу на Shanghai Masters Роджер Федерер заробив 1,1 мільйона доларів призових і 1000 рейтингових очок. З понеділка його відставання від Рафаеля Надаля у рейтингу АТР скоротиться до 1960 очок.

Shanghai Rolex Masters

ATP World Tour Masters 1000

Призовий фонд: $7,906,170

Фінал

Рафаель Надаль (Іспанія, 1) - Роджер Федерер (Швейцарія, 2) - 4:6, 3:6

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: