Андрій Садовий зробив заяву стосовно можливого зникнення футбольного клубу «Карпати»

Андрій Садовий зробив заяву стосовно можливого зникнення футбольного клубу «Карпати»
Мер Львова Андрій Садовий хоче, щоб клуб, який виграв Кубок СССР-1969, існував
Фото - FCKarpaty.Com.Ua

Для мера Львова принципово, щоб команда не просто грала, а виступала в Прем’єр-лізі

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію навколо футбольного клубу «Карпати», котрий не виїхав на найближчі матчі української Прем’єр-ліги до Маріуполя через відсутність фінансування. Зокрема градоначальник розповів, чому місто не може профінансувати клуб.

«До мене приходив сьогоднішній власник частини акцій «Карпат». Я дав чітке розуміння – для Львова принципово важливо, щоб «Карпати» були і грали у вищому дивізіоні. Ми готові допомагати всім, чим можемо, але ми не маємо права фінансувати професійні футбольні клуби. Ми підтримуємо дитячий футбол.

Тому стоїть завдання, щоб власники знайшли розуміння, а футболісти мали гарантоване фінансування. А власників там два: Смалійчук, здається, прізвище першого, потім є Коломойський, який має другу частину через інші структури», - сказав пан Садовий.

При цьому мер Львова зауважив, що наразі мова про перехід клубу в муніципальну власність не йде.

«У нас немає таких планів, оскільки сьогодні ми бачимо, що відбувається через коронавірус. У нас надходження впали дуже серйозно. Ми хотіли виступити в статусі гаранта пошуку компромісу і створення народної команди, включити місто. Але так виглядає, що сьогодні це навряд чи можливо, враховуючи, що власники між собою поки що шукають діалог. Знайдуть – будемо підтримувати і робити все необхідне», - сказав Садовий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: