Різатдінова і команда України йдуть третіми на етапі Кубка світу

 Різатдінова і команда України йдуть третіми на етапі Кубка світу

Українки боротимуться за медалі в іспанській Гвадалахарі

В іспанській Гвадалахарі проходить етап Кубка світу з художньої гімнастики. Після першого змагального дня одна з лідерів світового рейтингу українка Ганна Різатдінова  займає третє місцев індивідуальному багатоборстві. Перший номер збірної відмінно виступила з обручем (18,850) і м'ячем (18,800), показавши в сумі 36,650 бала. Це дозволило їй закріпитися на третій сходинці проміжного рейтингу. Попереду розташувалися росіянки Маргарита Мамун (38,450) і Олександра Солдатова (38,200).

Відзначимо, що оцінка в 18,850 бала, отримана за виступ з обручем, стала для Різатдінової персональним рекордом (з моменту введення 20-ти бальної системи оцінювання в 2013 році ).

Другий номер української збірної Вікторія Мазур пройшла стабільно, отримавши по 17,550 бала в обох вправах. Після першого дня змагання гімнастка йде на 11 місці з загальним результатом в 35,100 бала. Отримані оцінки не дозволили Мазур вийти в фінали з обручем і м'ячем.

Збірна команда України у групових вправах в особі Євгенії Гомон, Валерія Гудим, Олександри Гридасова, Анастасії Возняк, Олени Дмитраш, Олександри Асланян та Валерії Юзьвяк після виступу з 5 стрічками займає третю сходинку з результатом 17,650 бала. Попереду розташувалися команда господарів турніру - Іспанія (18,300) і Білорусь (17,700).

Паралельно з Кубком Світу проходить міжнародний турнір юніорок, де Україну представляють Олена Дьяченко, Христина Погранична і Єва Мелещук. За результатами першого дня, юні грації лідирують в командному турнірі, набравши 62,600 бала за 4 виходи.

Юна львів'янка Христина Погранична забронювала собі місце в фінальних змаганнях зі скакалкою та обручем.

У суботу, 4-го червня, будуть розіграні медалі в індивідуальному і груповому багатоборстві, а також в командних змаганнях у юніорів. В рамках Кубка світу гімнастки-лічниці виступлять з булавами та стрічками, а «групповічкі» - з 2 обручами і 3 парами булав. Юніори покажуть себе у вправах з м'ячем і булавами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: