Коронавірус і демотивація: 5 поганих звичок, які виникли під час карантину, та поради як їх позбутися

Коронавірус і демотивація: 5 поганих звичок, які виникли під час карантину, та поради як їх позбутися

Замовляйте товари онлайн, але не забудьте хоча б на півгодини вдень вийти в парк поруч з домом

Епідемія сколихнула кожного з нас: стрес, хвилювання, невпевненість у завтрашньому дніКарантинний режим у чотирьох стінах добряче так демотивує. Прокрастинації не уникнути! Навіщо застеляти постіль, адже скоро вечір? Помию тарілки, коли чисті закінчаться. А раптом у холодильнику за цих десять хвилин з’явилося щось нове? І таких підступних думок, які засмічують свідомість, з кожним днем усе більше! Уявіть собі, що всі вони так чи інакше впливають на стан нашої шкіри: тьмяність, сухість, темні кола під очима, дерматити й передчасне старіння. Нажахалися? Тоді давайте розберемось, як врятуватись від режиму лінивця, аби по закінченню карантину стати ще прекраснішими, ніж були до.

Нерегульовані перекуси

Найболючіша проблема роботи вдома — холодильник на небезпечно малій відстані. Достатньо лише на секундочку відволіктись від справи, замислитись чи посперечатися в Zoom з керівництвом, і рука зрадницьки тягнеться за улюбленою ковбаскою або печивом. Занадто часті перекуси й переїдання, тим паче продуктами, від яких немає жодної користі, позначаються не лише на фігурі, а й на стані шкіри, яка, як відомо, відображає стан внутрішніх органів, а особливо печінки.

Що робити?

    1. Прописати чіткий час для прийому їжі. Їжте частіше, але менше.

      2. Випивайте денну норму води. Як відомо, організм часто плутає відчуття спраги й голоду.

        3. Якщо вже дуже хочеться перекусити, обмежтеся фруктами та горіхами.

        Порушення режиму

        Сьогодні ви до четвертої години ранку дивилися серіал, завтра спите до четвертої вечора, хоча післязавтра потрібно вставати о шостій, бо ваша черга вигулювати собаку. Тіло просто божеволіє, через такі порушення біоритмів, а в парі з відсутністю нормального харчування, — це бомба сповільненої дії для вашої шкіри. Тут і зуби не кожного дня згадуєш почистити, що вже казати про пілінги чи маски для обличчя. Намагайтеся лягати спати, прокидатись і працювати в один і той самий час. Навіть, якщо не виходите на вулицю тижнями, щоденна програма мінімум з догляду за обличчямце вмивання спеціальними засобами й крем для вашого типу шкіри, обрати який можна серед безлічі варіантів на EVA.UA.

        Послуги доставки

        Лише на карантині в умовах безкоштовної доставки до дверей, багато людей нарешті зрозуміли переваги онлайн-замовлень. Проте в кур’єрської доставки є один жирний мінус: вона відбиває бажання взагалі виходити на вулицю. Якщо раніше ви могли ввечері прогулятись до магазину за хлібом, випити чашечку какао з десертом на терасі або вирушити з подругою/другом на пошуки ідельних джинсів, то на карантині просто чекаєте вдома. Відсутність прогулянок на свіжому повітрі призводить до дефіциту кисню й вітаміна D у шкірі, й вона стає тьмяною. Продовжуйте замовляти товари онлайн, але не забудьте хоча б на півгодини вдень вийти в парк поруч з домом.

        Коментарі — 0

        Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
        Іде завантаження...
        Показати більше коментарів
        Дата публікації новини: