Вуличний художник підняв на вуха владу російського міста (фото)

Вуличний художник підняв на вуха владу російського міста (фото)
Російська влада боїться навіть натяк на правду
фото з соцмереж

У Пермі з'явився стріт-арт про правила життя в Росії. Його зафарбували за добу

У Росії чиновники почали лякатися навіть вуличних написів. У Пермі на території заводу вуличний художник Ffchw Street Art намалював графіті про правила життя під диктатурою президента РФ Володимира Путіна. 

Митець опублікував фотографію із зображенням своєї нової роботи під назвою «Підсумки» у соцмережах. У кадрі видно графіті на опорі пішохідного мосту через залізницю біля заводу Шпагіна. На опорі митець написав правила життя. Ось кілька з них: «Туди не ходи, тут не стій, це не співай», «це не включай, не купуй», «це не говори, з тим не спи», «це не дивися, це не носи», «це не малюй, за нього не голосуй», «це підтримуй, це не пиши, це не підписуй», «не заперечуй, а того поважай», «не міркуй, не перегинай», «не думай, не надумай», «народжуй, не заважай», «а це не розгойдуй».

Ясна річ, такі «небезпечні» висловлювання підняли на вуха владу міста Перм. «Малюнок зафарбували. Він провисів трохи більше доби», – зазначив автор роботи.  

Через кілька днів вуличний художник створив нову роботу на вулицях міста. «Я п'ю дешевий алкоголь, проте мене нудить від новин», – йдеться в лаконічному графіті митця. 

Нагадаємо, у центральному парку Нью-Йорка з'явилася інсталяція «Путін на танку», авторства вуличниго художника із Франції Джеймса Коломіна.

Незвична скульптура встановлена посеред дитячої пісочниці. Як видно з фотографій, діти бавляться поруч: закидують піском статую російського диктатора, намагаються відірвати ствол гармати іграшкового танка та й просто стріляють в обличчя «Путіна» з водяних пістолетів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: